Ändra valuta: USDGBPSEKEUR

Ändra språk: English (UK)Svenska

Kakor och personlig integritet

Kakor
En kaka är en liten datafil som din webbläsare, på begäran av vår server, lagrar på din dator för att komma ihåg viss information mellan dina besök.
På denna webplats används kakor för besöksstatistik och sessionshantering. Ingen personlig information lagras i våra kakor.
Vi använder Google Analytics för statistik.
Genom att använda webplatsen godkänner du att kakor används.

Personuppgifter
Vi lagrar personuppgifter om våra kunder elektroniskt för att kunna hantera order och kunna sända meddelanden rörande ordern samt utskick av nyhetsbrev till aktiva prenumeranter.
Vi säljer inte lagrade personuppgifter till tredje part.
För att fullgöra våra åtaganden delas vissa personuppgifter med våra underleverantörer såsom fraktbolag, betaltjänster och tjänster för insamling av kundomdömen.
Dessa har endast rätt att använda uppgifterna för fullgörande av den aktuella tjänsten.
När du lägger en order eller på annat sätt registrerar dig hos oss medger du att vi får registrera, lagra och behandla de personuppgifter du uppgett.

Lösenord
Lösenord lagras krypterat. Har du glömt ditt lösenord kan du begära ett nytt genom att klicka på ”jag har glömt mitt lösenord” i inloggningsformuläret. En länk för att återställa lösenordet kommer då att skickas till din epostadress och du kan därefter själv byta till ett valfritt lösenord.

Kreditkortsuppgifter
Alla eventuella kreditkortsuppgifter hanteras av vår betalningsförmedlare Paypal i en säker miljö som är PCI-certifierad, och inga uppgifter om kreditkortsnummer hanteras eller lagras hos oss.

IP-adress
Vi loggar användarens IP-adress på alla order.

Enligt lag har du som kund hos oss rätt att få ett registerutdrag med information om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig. För få ett sådant utdrag vänligen kontakta oss på info@demand.nu. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part.

 

©2015-2024 demand.nu - All rights reserved.

eCommerce by CubeCart